Mentorke

Mentorke

Rok kamp za devojčice, jedinstveni muzički projekat u čitavoj Jugoistočnoj Evropi se ove godine po treći put održava u Knjaževcu od 14. do 20. jula. Završni koncert na kome će devojčice nastupiti zakazan je za 20. jul u 17h na Platou ispred Doma kulture u Knjaževcu. Kao i prethodne dve godine, mentorski tim čine mlade i talentovane muzičarke sa domaće alternativne muzičke scene, a ove godine po prvi put je bio otvoren i konkurs na koji su mogle da se prijave muzičarke koje su želele da svoje znanje prenesu devojčicama. Pored toga, još jedna novina ove godine jeste ta da je uvedena i sekcija koncertne produkcije i podešavanja zvuka koju će voditi mentorka Mila Veljić. Mentorski tim predvodi Selena Simić (bubnjarka), a pored nje tu su i Biljana Šunjka (bubanj), Marija Nikolić i Isidora Dimić (klavijature), Ana Dragićević i Niuvys Sabournin Perez (bas gitara) i Tijana Milojević i Vanja Andžić (gitara). Upoznajte se sa mentorkama treće generacije Rok kampa za devojčice!

Javi nam se

Mentorski tim Rok kampa za devojčice svake godine čine mlade i talentovane muzičarke sa domaće alternativne muzičke scene koje žele da svoja iskustva i znanja prenesu devojčicama. Od 2019. godine prvi put je otvoren i konkurs za mentorke na koji su mogle da se prijave muzičarke koje su želele da svoja znanja i ljubav prema muzici prenesu devojčicama. Konkurs je bio otvoren za muzičarke koje sviraju gitaru, bas gitaru, klavijature i bubnjeve. Pored toga, još jedna novina u 2019. godini jeste ta da je uvedena i sekcija koncertne produkcije i podešavanja zvuka koju je vodila mentorka Mila Veljić. 

Ako želiš da postaneš deo mentorskog tima Rok kampa za devojčice, piši nam na rokkampzadevojcice@gmail.com

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2019/09/1-1.jpg

Selena Simić

Selena Simić je rođena 1992. godine u Smederevu. Sa 14 godina počela je da svira bubnjeve i prve časove uzima od Vanje Zečevića, bubnjara nekadašnje grupe Oktobar 1864.

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2019/09/2-1.jpg

Biljana Šunjka

Biljana Šunjka sa 13 godina dobija svoj prvi set bubnjeva, a otac joj je pokazaje osnovne ritmove, koje je kasnije sama razvila i unapredila. Sa bratom i prijateljima

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2019/09/3-1.jpg

Marija Nikolić

Marija Nikolić je multinstrumentalistkinja koja svira klavijaturu, harmoniku i usnu harmoniku. Predaje muzičku kulturu u osnovnoj školi i ima dugogodišnje iskustvo u radu sa decom.

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2019/09/4-1.jpg

Isidora Dimić

Isidora Dimić je rođena 1983. godine u Beogradu. Klavir počinje da uči od pete godine, u Ljubljani u klasi prof. Živke Peić, a potom u Beogradu 1992. upisuje muzičku školu „Kosta Manojolović”.

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2019/09/5-1.jpg

Ana Dragićević

Ana Dragićević (1983) je diplomirala filozofiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a u Novom Sadu živi od 2008 godine. Radi kao 2D artist u jednoj novosadskoj gaming firmi, a sviranje bas gitare joj je omiljeni hobi.

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2019/09/6.jpg

Niuvys Sabournin Perez

Niuvys Sabournin Perez je rođena 1987. godine u Havani (Kuba) gde je završila muzičku školu za bas gitaru i dirigovanje. Muzičko iskustvo stiče svirajući u orkestru Proyecto latino, svirajući autorsku muziku po Južnoj

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2019/09/7.jpg

Tijana Milojević

Tijana Milojević (1994) je detinjstvo provela u Užicu, gde je stekla i prva znanja iz oblasti muzike. U jednom trenutku je želela da postane profesionalna sportistkinja, ali je ljubav prema gitari ipak presudila.

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2019/09/8.jpg

Vanja Andžić

Vanja Andžić (1996) je tokom pohađanja osnovne muzičke škole za klavir shvatila da bi volela da svira električnu gitaru, jer je bila inspirisana raznim rok bendovima koje je slušala u tom periodu.

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2019/09/9.jpg

Mila Veljić

Mila Veljić je rođena 1988. u Beogradu. Završila je dve niže muzičke škole – odsek Harmonika i odsek Solo pevanje. Posle gimnazije upisala je Visoku školu elektrotehnike i računarstva u Beogradu, smer Audio i video tehnologije, na kojoj je diplomirala 2012. godine.

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2020/01/12.jpg

Tamara Anastasijević

Tamara Anastasijević rođena je 1991. u Beogradu. Bubnjeve je počela da svira sa 15 godina. Završila je nižu i srednju muzičku školu za udaraljke. Studirala je na Saobraćajnom fakultetu na kome je diplomirala 2015. godine.

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2020/01/11.jpg

Nađa Vračarić

Nađa Vračarić – Nadja je indie / art rock / singer-songwriter projekat iza koga stoji Nađa Vračarić iz Novog Sada. Muziku stvara pod uticajem St. Vincent, Arcade Fire, The Beatles, a od 2013. godine kada je stupila na scenu imala je

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2020/01/10.jpg

Anja Tvrtković

Anja Tvrtković je rođena 1990. u Beogradu. Završila je srednju Školu za dizajn i Fakultet primenjenih umetnosti na odseku Animacija. Muzikom se bavi sedam godina i prvi bend koji je imala je bio tribute to Joan Jett i The Runaways.

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2020/01/13.jpg

Jelena Mihić

Jelena Mihić rođena je 1991. godine u Beogradu. Već na početku osnovne škole upisuje i osnovnu muzičku školu Stanislav Binički, odsek klavir. Na faksu se preorijentisala

pročitajte više

https://rokkampzadevojcice.com/wp-content/uploads/2020/01/14.jpg

Mina Stojanović

Mina Stojanović (1991) od malih nogu pokazala je afinitete ka muzici i umetnosti. Završila je osnovnu muzičku školu „Isidor Bajić“, odsek za klavir u klasi Tatjane Guberine.

pročitajte više

Scroll to Top