Odložen Četvrti Rok kamp za devojčice
Odložen Četvrti Rok kamp za devojčice

Usled pogoršanja situacije izazvane pandemijom u našoj zemlji, organizacioni tim Rok kampa za devojčice odlučio je da ovogodišnji kamp koji je trebao da se održi od 17. do 27. avgusta 2020. godine odloži do daljnjeg. Bezbednost i zdravlje devojčica, kao i svih ostalih učesnica kampa je na prvom mestu, te je pored svih napora i promenjenog ovogodišnjeg formata (koji je već dosta bio izmenjen u odnosu na prethodna tri kampa), doneta odluka da se kamp odloži.

Važno je napomenuti da kamp nije otkazan, već je samo odložen i biće realizovan u trenutku kada se epidemiološka situacija u našoj zemlji poboljša i kada se steknu bezbedni uslovi za sve učesnice. Sve dosadašnje prijave za Četvrti kamp su registrovane, i svi će biti obavešteni kada budu odlučeno da se konkurs nastavi i novo izdanje kampa održi.

Hvala svima na velikoj podršci. Radujemo se svim predstojećim izazovima i susretu sa novom generacijom rokerki kada za to dođe vreme. Za sve ostale informacije u vezi sa Rok kampom za devojčice pozivamo sve da prate naše društvene mreže, kao i sajt Rok kampa za devojčice.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *