Alumni devojčice RKZD-a 5.12. učestvuju u interaktivnom razgovoru na Tik Tok profilu “Draga devojčice”
Alumni devojčice RKZD-a 5.12. učestvuju u interaktivnom razgovoru na Tik Tok profilu “Draga devojčice”

U nedelju, 5. decembra nakon muzičkog događaja “Mentorine i mentorke rokaju”, oko 16:20h na Tik Tok profilu Milice Crkvenjakov “Draga devojčice”, alumni devojčice RKZD-a će biti deo uživo uključenja i razgovaraće sa pratiocima ovog kanala.

Devojčice će učestvovati u interaktivnom razgovoru na profilu “Draga devojčice” koji prati preko 70 hiljada pratilaca, a koji vodi Milica Crkvenjakov, ovogodišnja kordinatorka edukativnog programa Rok kampa za devojčice. One će tom prilikom razgovarati i odgovarati na pitanja svojih vršnjaka i vršnjakinja o rodnoj ravnopravnosti, javnom nastupu, tremi, učešću u Rok kampu za devojčice itd.

Čitav događaj “Mentorine i mentorke rokaju” jeste deo projekta “Devojčice preuzimaju mikrofon” koji je počeo u aprilu ove godine, a koji je namenjen devojčicama koje su već bile deo Rok kampa. Ideja jeste da se kroz ovaj projekat gradi jaka mreža i da se edukuju mlade generacije devojčica i tinejdžerki kako bi jednog dana i same mogle da postanu edukatorke, mentorke, muzičarke, organizatorke ili šta god one požele. Projekat je realizovan uz podršku fonda SHL (Stiftung Schueler Helfen Leben).

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *