Otvoren konkurs za mentorke na sedmom Rok kampu za devojčice!
Otvoren konkurs za mentorke na sedmom Rok kampu za devojčice!

Organizacioni tim Rok kampa za devojčice otvara konkurs za mentorke koje žele da svoje znanje i iskustvo ove godine prenesu na učesnice sedme generacije! 

Rok kamp za devojčice je neprofitni program koji okuplja devojčice koje žele da nauče osnove sviranja električne gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavijatura. Namenjen je devojčicama uzrasta od 11 do 14 godina i svake godine se održava u drugom gradu u Srbiji. Tokom 7 dana sa njima intenzivno rade mentorke – mlade muzičarke, uz čiju pomoć učesnice formiraju svoje bendove, sa kojima nastupaju na koncertu poslednjeg dana kampa. Ovogodišnji kamp održaće se od 16. do 22. jula u Beogradu.

Mentorski tim Rok kampa za devojčice svake godine čine mlade i talentovane muzičarke sa domaće alternativne muzičke scene koje žele da svoja iskustva i znanja prenesu devojčicama.

Konkurs za mentorke otvaramo i ove godine i pozivamo te da se prijaviš ukoliko želiš da preneseš svoje znanje devojčicama, sviraš električnu gitaru, bas gitaru, bubnjeve, klavijature ili se baviš muzičkom produkcijom, imaš više od 18 godina i veruješ da devojke i devojčice mogu da rokaju! Rok kamp za devojčice ima razrađenu metodologiju putem koje devojčice oformljavaju svoje bendove i komponuju svoje pesme.

*Napomena: Da bi se prijavila na konkurs za mentorke, formalno muzičko obrazovanje ti nije neophodno.

Povodom aktuelnog konkursa, Femix tim će organizovati okupljanje tokom aprila u Beogradu za sve zainteresovane da postanu mentorke ovogodišnjeg kampa. Bićete u prilici da kroz razgovor sa mentorkama koje su imale već priliku da budu deo projekta, kao i sa koordinatorkom mentorskog tima Selenom Simić i devojkama iz Femixa saznate sve što vas zanima o RKZD-u.

Da bi se prijavila na konkurs potrebno je da popuniš anketu na ovom linku do 8. maja.

Za mentorstvo tokom kampa obezbeđen je honorar, kao i podrška za smeštaj i prevoz mentorkama koje žive van Beograda. Pitanja nam možeš postaviti putem inboksa na društvenim mrežama ili mejlom na femixinfo@gmail.com.

Foto: Kaća Dimitrijević

Rok kamp za devojčice 2023 realizuje se uz podršku Trag Fondacije, FRIDA Fonda, Mama Cash fonda i fonda Schueler Helfen Leben.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *